聚创考研 iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

聚创考研 Genel Bakış

聚创考研, eğitim amaçlı tasarlanmış bir iPhone uygulamasıdır ve Eğitim & Referans kategorisine girmektedir. Program, öğrenme deneyimini geliştirmek için çeşitli özellikler sunmaktadır. Kullanıcılar, öğretmenler ve çalışma materyalleri arasında etkileşim sağlayarak gerçek sınıf ortamlarını simüle eden çevrimiçi canlı derslerden faydalanabilirler. Ayrıca, uygulama, kaydedilmiş derslerin tekrarını yapma imkanı sunarak pratik revizyon için kolaylık sağlar ve çevrimdışı görüntüleme için kurs videolarını indirme esnekliği sunar, bu da ağ bağlantısı ve veri kullanımı konusundaki endişeleri ortadan kaldırır.

Uygulamanın ana özellikleri, geleneksel sınıf ortamlarını yeniden oluşturan çevrimiçi etkileşimli öğretim oturumları, çeşitli öğretim yöntemleri ve eşlik eden kurs materyallerini önizleme yeteneğidir. Ayrıca, günlük veya haftalık akademik ilerleme takibi için kontrol noktaları aracılığıyla zamanında geri bildirim sağlayarak eğitmenlere ve akademik süpervizörlerden sürekli rehberlik sunar. Dahası, kullanıcılar öğretmen yanıtları, kurs güncellemeleri, materyal dağıtımı, Soru-Cevap oturumları ve diğer ilgili duyurular için bildirimler alırlar.

Program diğer dillerde mevcuttur

聚创考研 iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.40
  • 4.6

(0)
  • Güvenlik Durumu

聚创考研 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 聚创考研 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.